Vaasan Kotiuunin Vadelma-rahkapulla

Joutsenon leipomossa on pistetty nyt hyvä kiertämään. Nimittän vadelmahillo ja rahkatäyte, jota kierrettiin reilu satsi mehevistä mehevimmän pullataikinan sisään. Vaasan Kotiuunin Vadelma-rahkapulla on leivottu Suomessa Joutsenon leipomossamme.

Käyttöohje: Laita pullat pellille ja anna sulaa noin 30 minuuttia. Paista 200 asteessa noin 12 minuuttia. Paisto-ohje airfryerilla 170 astetta noin 8 minuuttia.

Vaasan Kotiuunin Vadelma-rahkapulla
    Pakkauskoot:
  • 7 x 55 g

Ainesosat:

VEHNÄJAUHO, vesi, sokeri, kasviöljy ja -rasva (palmu, rapsi), MAITORAHKA 5,5%, KANANMUNA, hiiva, vadelma 2,7%, JOGURTTIJAUHE, suola, tärkkelyssokerisiirappi, kardemumma, muunnettu peruna- ja maissitärkkelys, bambukuitu, VOI, sakeuttamisaineet (E440, E415, E404), glukoosisiirappi, seljanmarjatiiviste, kookosöljy, auringonkukkaöljy, emulgointiaineet (E472e, E471), stabilointiaine (E412), herneproteiini, säilöntäaine (E202), värit (E160a, E162), aromit, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia, soijaa. Tuotteessa vadelma-rahkatäytettä 24% (Suomi).

Ominaisuudet:

kuitupitoinen, vähälaktoosinen

Leivottu Suomessa

Ravintosisältö (100g):

Energiaa 1226 kJ / 291 kcal
Rasvaa 7,9 g
josta tyydyttyneitä 3,1 g
Hiilihydraatteja 47 g
josta sokereita 17 g
Ravintokuitua 3,0 g
Proteiinia 6,5 g
Suolaa 0,57 g
Laktoosia 0,3 g

Ota yhteyttä:

Kuluttajapalvelu, Leivonnaispakasteet

0800 166122

Puhelinpalveluaikamme on tiistaista perjantaihin klo 9-11.