Vaasan Kotiuunin Vadelma-rahkapulla
Joutsenon leipomossa on pistetty nyt hyvä kiertämään. Nimittän vadelmahillo ja rahkatäyte, jota kierrettiin reilu satsi mehevistä mehevimmän pullataikinan sisään. Vaasan Kotiuunin Vadelma-rahkapulla on leivottu Suomessa Joutsenon leipomossamme.
Käyttöohje: Laita pullat pellille ja anna sulaa noin 30 minuuttia. Paista 200 asteessa noin 12 minuuttia. Paisto-ohje airfryerilla 170 astetta noin 8 minuuttia.
-
Pakkauskoot:
- 7 x 55 g
Ainesosat:
VEHNÄJAUHO, vesi, sokeri, kasviöljy ja -rasva (palmu, rapsi), MAITORAHKA 5,5%, KANANMUNA, hiiva, vadelma 2,7%, JOGURTTIJAUHE, suola, tärkkelyssokerisiirappi, kardemumma, muunnettu peruna- ja maissitärkkelys, bambukuitu, VOI, sakeuttamisaineet (E440, E415, E404), glukoosisiirappi, seljanmarjatiiviste, kookosöljy, auringonkukkaöljy, emulgointiaineet (E472e, E471), stabilointiaine (E412), herneproteiini, säilöntäaine (E202), värit (E160a, E162), aromit, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia, soijaa. Tuotteessa vadelma-rahkatäytettä 24% (Suomi).
Ominaisuudet:
kuitupitoinen, vähälaktoosinen
Leivottu Suomessa
Ravintosisältö (100g):
Energiaa | 1226 kJ / 291 kcal |
Rasvaa | 7,9 g |
josta tyydyttyneitä | 3,1 g |
Hiilihydraatteja | 47 g |
josta sokereita | 17 g |
Ravintokuitua | 3,0 g |
Proteiinia | 6,5 g |
Suolaa | 0,57 g |
Laktoosia | 0,3 g |
Ota yhteyttä:
Kuluttajapalvelu, Leivonnaispakasteet
0800 166122 kuluttajapalvelu.unibakeFI@lantmannen.comPuhelinpalveluaikamme on tiistaista perjantaihin klo 9-11.