Vaasan Kotiuunin Tomaatti-mozzarellapasteija
Kun Italian dynaaminen makuduo tomaatti ja mozzarella valjastettiin palvelemaan tärkeää pasteijatehtävää, syntyi jotain häkellyttävän herkullista. Noin vain luontevasti suomalainen perinneherkku ja italialaiset ihmemaut solahtivat yhteen uuden klassikon muodostaen.
Käyttöohje: Paista jäisenä 225 asteessa noin 20 minuuttia. Paisto-ohje airfryerilla 190 astetta noin 15 minuuttia.
-
Pakkauskoot:
- 9 x 50 g
Ainesosat:
vesi, VEHNÄJAUHO, kasvirasva ja -öljy (palmu, rypsi), MOZZARELLAJUUSTO 8 %, SOIJAPROTEIINI, aurinkokuivattu tomaatti 2 %, glukoosisiirappi, muunnettu tärkkelys, tomaatti 1 %, suola, sipuli, sokeri, mausteet (mm. basilika), VEHNÄTÄRKKELYS, KANANMUNAJAUHE, VEHNÄKUITU, hydrolysoitu SOIJAPROTEIINI, stabilointiaineet (E412, E415), rypälesokeri, hapettumisenestoaine (E334), aromit (sis. VEHNÄ), väri (E160a). Voimakassuolainen.
Ominaisuudet:
laktoositon
Leivottu Suomessa
Ravintosisältö (100g):
Energiaa | 1372 kJ / 328 kcal |
Rasvaa | 21 g |
josta tyydyttyneitä | 10 g |
Hiilihydraatteja | 26 g |
josta sokereita | 1,4 g |
Ravintokuitua | 2,5 g |
Proteiinia | 8,5 g |
Suolaa | 1,61 g |
Laktoosia | 0 g |
Ota yhteyttä:
Kuluttajapalvelu, Leivonnaispakasteet
0800 166122 kuluttajapalvelu.unibakeFI@lantmannen.comPuhelinpalveluaikamme on tiistaista perjantaihin klo 9-11.