Vaasan Kotiuunin Tomaatti-mozzarellapasteija

Kun Italian dynaaminen makuduo tomaatti ja mozzarella valjastettiin palvelemaan tärkeää pasteijatehtävää, syntyi jotain häkellyttävän herkullista. Noin vain luontevasti suomalainen perinneherkku ja italialaiset ihmemaut solahtivat yhteen uuden klassikon muodostaen.

Käyttöohje: Paista jäisenä 225 asteessa noin 20 minuuttia. Paisto-ohje airfryerilla 190 astetta noin 15 minuuttia.

Vaasan Kotiuunin Tomaatti-mozzarellapasteija
    Pakkauskoot:
  • 9 x 50 g

Ainesosat:

vesi, VEHNÄJAUHO, kasvirasva ja -öljy (palmu, rypsi), MOZZARELLAJUUSTO 8 %, SOIJAPROTEIINI, aurinkokuivattu tomaatti 2 %, glukoosisiirappi, muunnettu tärkkelys, tomaatti 1 %, suola, sipuli, sokeri, mausteet (mm. basilika), VEHNÄTÄRKKELYS, KANANMUNAJAUHE, VEHNÄKUITU, hydrolysoitu SOIJAPROTEIINI, stabilointiaineet (E412, E415), rypälesokeri, hapettumisenestoaine (E334), aromit (sis. VEHNÄ), väri (E160a). Voimakassuolainen.

Ominaisuudet:

laktoositon

Leivottu Suomessa

Ravintosisältö (100g):

Energiaa 1372 kJ / 328 kcal
Rasvaa 21 g
josta tyydyttyneitä 10 g
Hiilihydraatteja 26 g
josta sokereita 1,4 g
Ravintokuitua 2,5 g
Proteiinia 8,5 g
Suolaa 1,61 g
Laktoosia 0 g

Ota yhteyttä:

Kuluttajapalvelu, Leivonnaispakasteet

0800 166122

Puhelinpalveluaikamme on tiistaista perjantaihin klo 9-11.