Vaasan Kotiuunin Pinaatti-fetapasteija
Aina ei tarvitse olla niin ehtivä, kun sitä lehtevää hyvää saa myös pienemmällä vaivalla. Pyöräytimme näet puolestasi pirteän pinaatin ja fantastisen fetan rapsakan lehtitaikinan sisälle. Jääpä sitten syöjällekin enempi aikaa ehtiä muuta, kun maistelee näitä lehteviä upeuksia.
Käyttöohje: Paista jäisenä 225 asteessa noin 20 minuuttia.
-
Pakkauskoot:
- 9 x 50 g
Ainesosat:
VEHNÄJAUHO, kasvirasva ja -öljy (palmu, rypsi), vesi, pinaatti 13% (EU), FETAJUUSTO 7% (pastöroitu LAMPAAN- ja VUOHENMAITO), KANANMUNA, kukkakaali, purjo, VEHNÄKUITU, suola, muunnettu tärkkelys, mausteet (mm. muskottipähkinä), rypälesokeri, aromit (mm. FETAJUUSTO), maltodekstriini, hapettumisenestoaine (E334), väri (E160a), jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa. Voimakassuolainen.
Ominaisuudet:
laktoositon
Leivottu Suomessa
Ravintosisältö (100g):
Energiaa | 1344 kJ / 321 kcal |
Rasvaa | 22 g |
josta tyydyttyneitä | 10,2 g |
Hiilihydraatteja | 23 g |
josta sokereita | 1 g |
Ravintokuitua | 3,5 g |
Proteiinia | 6,8 g |
Suolaa | 1,25 g |
Laktoosia | <0,01 g |
Ota yhteyttä:
Kuluttajapalvelu, Leivonnaispakasteet
0800 166122 kuluttajapalvelu.unibakeFI@lantmannen.comPuhelinpalveluaikamme on tiistaista perjantaihin klo 9-11.