Vaasan Kotiuunin Munkkirinkeli
Munkkirinkeleiden taikinassa emme ole säästelleet kardemumman määrässä. Valmiiksi paistettuna, anna viimeinen silaus lämmittämällä ja pyöräyttämällä sokerissa. Nautiskele viimeisetkin sokerihiput suupielistä.
Käyttöohje: Lämmitä munkit uunissa 200 asteessa noin 3 minuuttia tai mikroaaltouunissa sulatusteholla (150-200W) noin 60 sekuntia. Sokeroi heti ja anna lämmön tasaantua. Jos haluat kuorruttaa munkit, dippaa jäiset munkit sulassa suklaassa ja ripottele päälle strösseleitä tai pähkinärouhetta. Anna munkin lämpötila tasaantua noin 15-30 min ennen tarjoilua.
-
Pakkauskoot:
- 8 x 45 g
Ainesosat:
VEHNÄJAUHO, palmuöljy, vesi, sokeri, KANANMUNA, kasviöljy ja -rasva (palmu, rapsi), hiiva, suola, kardemumma, VEHNÄGLUTEENI, emulgointiaine (E472e), aromi, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, soijaa.
Ominaisuudet:
laktoositon
Leivottu Suomessa
Ravintosisältö (100g):
Energiaa | 1559 kJ/373 kcal |
Rasvaa | 20 g |
josta tyydyttyneitä | 8,2 g |
Hiilihydraatteja | 40 g |
josta sokereita | 5,8 g |
Ravintokuitua | 2,9 g |
Proteiinia | 6,8 g |
Suolaa | 0,68 g |
Laktoosia | 0 g |
Ota yhteyttä:
Kuluttajapalvelu, Leivonnaispakasteet
0800 166122 kuluttajapalvelu.unibakeFI@lantmannen.comPuhelinpalveluaikamme on tiistaista perjantaihin klo 9-11.