Vaasan Kotiuunin Lihapasteija
Lihapasteijamme ilmestyivät kauppoihin jo vuonna 1999. Edelleen nämä ovat Suomen suosituimpia pasteijoita. Ei ihme, vievät kielen mennessään. Joutsenossa leivottu ja totta kai kotimaisesta jauhelihasta.
Käyttöohje: Laita pasteijat pellille ja anna sulaa noin 30 minuuttia. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Paisto-ohje airfryerilla 190 astetta noin 15 minuuttia. Pasteijat voi myös paistaa jäisinä, jolloin paistoaika on pidempi.
-
Pakkauskoot:
- 9 x 50 g
Ainesosat:
VEHNÄJAUHO, vesi, kasviöljy (palmu, rapsi), jauheliha 7,3% (sian- ja naudaliha), riisi, KANANMUNA, suola, mausteet (mustapippuri, sipuli, maustepippuri, valkosipuli, korianteri, paprika, valkopippuri), korppujauho (VEHNÄ), herneproteiini, jodioitu suola, perunajauho ja -kuitu, rypälesokeri, karamellisoitu sokeri, aromit, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, mantelia, soijaa. Valmistuksessa käytetty vain suomalaista lihaa.
Ominaisuudet:
laktoositon
Leivottu Suomessa
Ravintosisältö (100g):
Energiaa | 1753 kJ / 422 kcal |
Rasvaa | 30 g |
josta tyydyttyneitä | 12 g |
Hiilihydraatteja | 30 g |
josta sokereita | 0,2 g |
Ravintokuitua | 2,4 g |
Proteiinia | 6,7 g |
Suolaa | 1,2 g |
Laktoosia | 0 g |
Ota yhteyttä:
Kuluttajapalvelu, Leivonnaispakasteet
0800 166122 kuluttajapalvelu.unibakeFI@lantmannen.comPuhelinpalveluaikamme on tiistaista perjantaihin klo 9-11.