Vaasan Kotiuunin Kinkkupasteija
Nämä rapeakuorisiksi paistuvat kinkkupasteijat me olemme leiponeet lihapasteijoidemme kavereiksi. Täytteeseen sujautimme kelpo kourallisen suosikkijuustoamme mehevää makua antamaan. Nyt olet hyvän äärellä. Leivottu Joutsenossa ja kotimaisesta kinkusta, tottakai.
Käyttöohje: Laita pasteijat pellille ja anna sulaa noin 30 minuuttia. Voitelemalla pasteijat kanamunalla tai vedellä saat kauniin paistovärin. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
-
Pakkauskoot:
- 9 x 50 g
Ainesosat:
VEHNÄJAUHO, vesi, kasviöljy ja –rasva (palmu, rapsi), kinkkurouhe 10 % [mm. porsaan kinkku 83%, perunatärkkelys, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451), rypälesokeri, hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaine (E250), savuaromi], riisi, EMMENTALJUUSTO 2,3%, KANANMUNA, muunnettu maissitärkkelys, suola, auringonkukkaöljy, maltodekstriini, perunatärkkelys, mausteet (paprika, mustapippuri), aromit, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia, soijaa. Tuotteessa 8% kinkkua. Valmistuksessa käytetty vain suomalaista lihaa.
Ominaisuudet:
laktoositon
Leivottu Suomessa
Ravintosisältö (100g):
Energiaa | 1470 kJ/353 kcal |
Rasvaa | 25 g |
josta tyydyttyneitä | 9,8 g |
Hiilihydraatteja | 25 g |
josta sokereita | 0,2 g |
Ravintokuitua | 1,2 g |
Proteiinia | 6,5 g |
Suolaa | 1,2 g |
Laktoosia | 0 g |
Ota yhteyttä:
Kuluttajapalvelu, Leivonnaispakasteet
0800 166122 kuluttajapalvelu.unibakeFI@lantmannen.comPuhelinpalveluaikamme on tiistaista perjantaihin klo 9-11.