Vaasan Mestarin Kaura-pellavaleipä
405 g
Vaasan Mestarin Kaura-pellavaleipä on juureen leivottu maistuva leipä, jossa kaura ja pellava yhdistyvät täydellisesti. Tämä runsaskuituinen leipä on ansainnut myös Sydänmerkin. Leivottu Joutsenon leipomossamme Lappeenrannassa.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, vesi, TÄYSJYVÄKAURAHIUTALE 7,5% (Suomi), RUISTAIKINAJUURI (vesi, TÄYSJYVÄRUISROUHE), pellavansiemen 2,5%, VEHNÄRASKIJAUHO, KAURAKUITU, jodioitu suola, hiiva, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, maitoa.
Käyttöohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 190°C 8-10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Ravintoarvo per 100g
Ravintoarvo 100g: | Ravintosisältö (per viipale) (405 g) | |
---|---|---|
Energia, kcal | 235 kcal / 994 kJ | 951,8 kcal / 4025,7 kJ |
Rasva
- josta tyydyttynyttä |
2,6 g
0,4 g |
10,5 g
1,6 g |
Hiilihydraatit
- joista sokereita |
42 g
0,3 g |
10,5 g
1,2 g |
Ravintokuitu | 6,2 g | 25,1 g |
Proteiini | 7,9 g | 32 g |
Suola | 0,90 g | 3,6 g |

Laktoositon
Sydänmerkki
Hyvää Suomesta
Aamiainen
Päivällinen
Välipala
Lounas