Vaasan Mestarin Kaura-pellavaleipa

Vaasan Mestarin Kaura-pellavaleipä

405 g

Vaasan Mestarin Kaura-pellavaleipä on juureen leivottu maistuva leipä, jossa kaura ja pellava yhdistyvät täydellisesti. Tämä runsaskuituinen leipä on ansainnut myös Sydänmerkin. Leivottu Joutsenon leipomossamme Lappeenrannassa.

Ainesosat

VEHNÄJAUHO, vesi, TÄYSJYVÄKAURAHIUTALE 7,5% (Suomi), RUISTAIKINAJUURI (vesi, TÄYSJYVÄRUISROUHE), pellavansiemen 2,5%, VEHNÄRASKIJAUHO, KAURAKUITU, jodioitu suola, hiiva, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, maitoa.

Käyttöohje

Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.

Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 190°C 8-10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.

Ravintoarvo per 100g

Ravintoarvo 100g: Ravintosisältö (per viipale) (405 g)
Energia, kcal 235 kcal / 994 kJ 951,8 kcal / 4025,7 kJ
Rasva

- josta tyydyttynyttä

2,6 g

0,4 g

10,5 g

1,6 g

Hiilihydraatit

- joista sokereita

42 g

0,3 g

10,5 g

1,2 g

Ravintokuitu 6,2 g 25,1 g
Proteiini 7,9 g 32 g
Suola 0,90 g 3,6 g
226911 Uusi!
Laktoositon Sydänmerkki Hyvää Suomesta Aamiainen Päivällinen Välipala Lounas