Vaasan Kotiuunin Kinkkupasteija
450 g
Vaasan Kotiuunin Kinkkupasteijat olemme leiponeet lihapasteijoidemme kavereiksi. Näihin rapeakuoristen pasteijoiden täytteeseen sujautimme kelpo kourallisen suosikkijuustoamme mehevää makua antamaan. Nyt olet hyvän äärellä. Leivottu Joutsenossa ja suomalaisesta kinkusta, totta kai.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, vesi, kasviöljy (palmu, rapsi), kinkkurouhe 9 % [porsaan kinkku, perunatärkkelys, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451), rypälesokeri, hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaine (E250), savuaromi], KANANMUNA, riisi, EMMENTALJUUSTO, muunnettu maissitärkkelys, suola, auringonkukkaöljy, maltodekstriini, perunatärkkelys, mausteet (paprika, mustapippuri), aromit, MAITOPROTEIINI, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia, soijaa. Valmistuksessa käytetty vain suomalaista lihaa.
Valmistusmaa
Suomi
Käyttöohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Laita pasteijat pellille ja anna sulaa n. 30 min. Voitelemalla pasteijat kananmunalla tai vedellä saat kauniin paistovärin. Paista 200°C uunissa n. 20 min. Tuotteet voi myös paistaa jäisinä, jolloin paistoaika on pidempi.
Ravintoarvo per 100g
Ravintoarvo 100g: | Ravintosisältö (per viipale) (450 g) | |
---|---|---|
Energia, kcal | 359 kcal / 1495 kJ | 1615,5 kcal / 6727,5 kJ |
Rasva
- josta tyydyttynyttä |
25 g
9,8 g |
112,5 g
44,1 g |
Hiilihydraatit
- joista sokereita |
26 g
0,2 g |
112,5 g
0,9 g |
Ravintokuitu | 1,7 g | 7,6 g |
Proteiini | 6,7 g | 30,2 g |
Suola | 1,1 g | 5 g |
