Rukiin matka leipomosta kauppaan
Laadukas vilja ja leipureiden ammattitaito ovat herkullisen leivän salaisuus.
Ruisleipä on suomalaisten kansallisruoka, eikä turhaan; ruista on syöty Suomessa jo yli 2 500 vuoden ajan. Se on meille tunnepitoinen, tärkeä asia, joka kuuluu olennaisena osana suomalaisuuteen ja kansanluonteeseemme. Me syömme ruisleipää eniten koko maailmassa, jopa 18,6 kiloa asukasta kohden vuodessa (lähde: Leipätiedotus). Suomen rakastetuin ruisleipä, Vaasan Ruispalat, valmistuu huolellisen tarkkailun alla, sillä ruisleipurilta vaaditaan malttia ja taitoa.
1. Vastuullinen hankinta
2. Vastuullista viljelyä
3. Leipäviljan laatu ja jäljitettävyys
4. Rukiin matka leipomosta kauppaan
Voit lähettää meille kysymyksiä ja terveisiä myös Facebookissa.