Tuotannon työnjohtoharjoittelija Kuusankosken leipomoon
Miltä kuulostaisi leiväntuoksuinen kesätyö? Sinä voit olla yksi niistä tärkeistä henkilöistä, joilla on sormensa pelissä siinä, että kauppojen hyllyiltä löytyy herkullista ja tuoretta leipää.
Haemme Kuusankosken leipomoon kesän 2025 ajalle
TUOTANNON TYÖNJOHTOHARJOITTELIJAA
Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen opintoihin liittyvä harjoittelujakso, ajoittuen arviolta touko-syyskuun 2025 välille. Tarkempi aloitus- ja lopetusajankohta sovitaan ennen työn aloitusta. Kerro hakemuksellasi tarkemmin, miten olisit käytettävissämme tulevana kesänä. Töitä tehdään eri vuorokaudenaikoina tuotannon ja työvuorokierron mukaisesti. Harjoittelujakso on palkallinen.
Tehtäväkenttäsi
Kuulut osaksi työnjohtajien tiimiä ja vastaat tuotannon toteutuksesta tuotantosuunnitelmien mukaisesti. Tehtäviisi kuuluvat tuotannon työnjohdolliset tehtävät sekä työturvallisuuden varmistaminen. Olet myös mukana kehittämässä tuotantotoimintaa sekä toimit tärkeänä linkkinä työntekijöiden ja tuotantojohdon välillä. Toimintamme tavoitteena on korkea työtyytyväisyys, tuotelaatu ja tuotantotehokkuus mahdollisimman pienellä hävikkitasolla.
Työssä tarvittavat osaamiset ja ominaisuudet
Tehtävä edellyttää meneillään olevia korkeakouluopintoja soveltuvalta alalta, joita voivat olla esimerkiksi bio- ja elintarviketekniikka, prosessi- ja materiaalitekniikka tai elintarviketieteet. Aiempi esihenkilö- tai tiiminvetokokemus työelämästä tai esimerkiksi harrastetoiminnasta katsotaan eduksi. Aiempi mahdollinen työkokemus leipomo- tai prosessiteollisuudesta antaa myös hyvät edellytykset tehtävässä menestymiselle.
Tunnistat itsessäsi myös alla olevia ominaisuuksia:
- Sinulla on kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon
- Ymmärrät hyvän johtamisen ja esihenkilötyön merkityksen yksilön ja yhteisön kannalta
- Olet kehityshenkinen, joustava ja avoin muutoksille
- Työskentelet järjestelmällisesti ja pystyt toimimaan johdonmukaisesti muuttuvissa tilanteissa
- Olet ongelmanratkaisukykyinen ja pysyt rauhallisena myös ajoittaisen paineen alaisena
- Kykenet työskentelemään nykyaikaisten laitekokonaisuuksien ja järjestelmien kanssa
Tehtävässä edellytetään suomen ja englannin kielen taitoa. Perehdytämme tehtävään kattavasti ja sinulla on kokeneiden kollegoiden tuki käytettävissäsi.
Miksi kannattaa hakea juuri meille?
Pääset työskentelemään motivoivassa, avoimessa ja kansainvälisessä ilmapiirissä yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Hyvää yhteishenkeä ei voi olla huomaamatta: arkeemme kuuluu reippaasti huumoria ja hauskuutta sekä vahva halu ratkoa haasteita yhdessä. Arvomme avoimuus, dynaamisuus ja kokonaisvaltainen näkökulma ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme. Teemme töitä tiiminä kokonaisuus huomioiden ja työkavereita arvostaen.
Olemme osa kansainvälistä Lantmännen Unibakea, joka on tällä hetkellä Euroopan toiseksi suurin leipomoyhtymä ja jolla on toimintaa yli 20 maassa. Ihmiset kasvavat yrityksen mukana ja pystymmekin tarjoamaan mielenkiintoisia ja monipuolisia urapolkuja globaalisti. Haluamme olla leipomoalan johtava toimija ja innostamme osaajiamme kehittymään jatkuvasti.
Ja eikun hakemusta sisään!
Tunnistitko itsesi kuvauksesta? Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmään viimeistään 9.2.2025. Liitä hakemuksellesi ansioluettelosi ja hakukirjeesi tehtävään, jolla kerrot miksi olet kiinnostunut kyseisestä tehtävästä ja meillä työskentelystä. Emme vastaanota tai käsittele sähköpostilla lähetettyjä hakemuksia.
Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Hannu Porttila, hannu.porttila@vaasan.com p. +358407062051. Yhteydenotot puhelimitse pyydetään esittämään ma-pe klo 12–14 välillä ja muina aikoina sähköpostin välityksellä.
Työsuhde: Internship
Sijainti: Kouvola, Finland
Viimeinen hakupäivä: 09.02.2025