Millaista on työ leipomossa?
Leipomo on paikka, jossa lukuisten asioiden on loksahdettava yhteen aina raaka-aineiden annostelusta leivontaan ja pakkaamiseen. Leiväntuotannon parissa työskentelee reilut 200 työntekijää, jotka huolehtivat ammattitaitoisesti omasta leiviskästään ja tekevät saumatonta yhteistyötä laadusta ja turvallisuudesta tinkimättä.
Leipomoissamme työskentelee monipuolinen joukko ammattilaisia, esimerkiksi taikinantekijöitä, leivän muotoilijoita, paistajia, ennaltapakkaajia sekä työnjohtajia.
Iso osa työstä on prosessin ja koneiden valvontaa. Työhön kuuluu myös aktiivista tekemistä, kuten koneiden osien vaihtoa, laitteiden säätämistä sekä vikatilanteisiin reagointia, joten työssä ei ehdi leipääntymään. Kun työkaverina on elävä taikina, jokainen työpäivä voi olla erilainen.
Vuoroissa tehtävää leipomotyötä on tarjolla Vantaan Tammistossa, Kuusankoskella, Kiimingissä ja Vammalassa, joissa leipomomme sijaitsevat.