19.8.2019
Meillä on pienen leipomon sydän. Ja se sydän sykkii suomalaisille leivänystäville, joilla on oikeus saada enemmän terveellisiä, kaurapitoisempia leipiä. Siksi olemme lisänneet leipiemme kaurapitoisuutta ja tuoneet kaupan hyllylle uusia kauraisia makuja. Suomalaisilla on myös oikeus tietää, paljonko leivässä on kauraa. Siksi jokaisessa pakkauksessamme on selkeä merkintä leivän kaurapitoisuudesta.
Suurena leipomona meillä on myös vastuu suomalaisten leivästä. Siksi tuemme suomalaista alkutuotantoa ja käytämme Suomessa leivotuissa leivissä kotimaista kauraa.
Me kannamme vastuumme pellosta pöytään. Kotimaisesta kaurasta leivottu leipä tekee hyvää – meille kaikille.
Pienen leipomon sydän, suuren leipomon vastuu.
Vaasan Feel Good Minihiilari Kaura
Minihiilari Kaura on vähähiilihydraattinen kauraleipä. Se sisältää 51 % vähemmän hiilihydraatteja, mutta runsaasti makua.
Suomen suosituin kauraleipä saa entistä terveellisemmän kaverin! Vaalean leivän pehmeys yhdistyy maistuvaan täysjyväkauraan, jota tässä leivässä on 52% leivän viljasta.
Vaasan Kaurasydän on herkullinen leipä, jota säännöllisesti syömällä voit alentaa kolesteroliasi helpolla ja luonnollisella tavalla.
Kaura on trendikästä mutta miksi?
Kauran muutamia vuosia sitten alkanut nousukausi sai piristysruiskeen nyhtökaurabuumista, joka liittyy eettisen ja ekologisen kuluttamisen trendiin. Muita menestyjiä ovat olleet esimerkiksi kauraleivät, joiden valikoima on monipuolistunut ja kuluttajien kiinnostus niitä kohtaan kasvanut.
Suomessa leivotuissa kauraleivissämme kaura on aina kotimaista, ja kauralla voi helliä vatsan ja sydämen terveyttä sen sisältämän kuidun ansiosta. Lisäksi se on kotimaisista viljoistamme proteiinipitoisin. Gluteenittomana viljana kaura sopii myös monelle keliaakikolle, jos se on niin sanottua puhdasta kauraa. Kaurapuuro ja kauravoileipä ovat nopeita ja terveellisiä vaihtoehtoja aamiaiselle ja välipalalle.