Ainesosat
4 burgeria | |
4 | Vaasan the BRGR sämpylää |
600-800 g | rasvaista naudan jauhelihaa, 20 % rasvaa |
8 | Lidlin Mature -cheddarjuustoviipaletta |
8 | pekonisiivua |
Myrttisen suolakurkkuja | |
punasipulia | |
hunajaa | |
suolaa ja pippuria | |
1 dl | majoneesia |
1 rkl | sitruunamehua |
1 tl | Texas Pete -kastiketta |
3 | valkosipulinkynttä |
1 rkl | ketsuppia |
1 rkl | Dijon-sinappia |
Ohje:
Leikkaa punasipuli puolirenkaiksi, kuullota pannulla ja mausta suolalla, pippurilla ja hunajalla.
Viipaloi suolakurkku valmiiksi.
Tee twistattu maustekastike: sekoita majoneesiin pilkottu/murskattu valkosipuli, tilkka sitruunan mehua, Texas Pete -kastiketta, Dijon-sinappia ja loraus ketsuppia. Oman maun mukaan suolaa ja pippuria.
Paahda sämpylät ja pidä lämpimänä.
Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla ja muotoile pihveiksi. Paista pihvit mediumiksi (n. 2 min/puoli). Käännettäessä lisää paistetun puolen päälle cheddarviipaleet.
Paista samaan aikaan pekonisiivut (2 kpl/burgeri).
Kasaa burgerit: laita kastiketta molemmille sämpylänpuolille, nosta pihvit sämpylöiden päälle, lisää suolakurkut ja pekonit, ja käännä kansi päälle. Nauti hyvän oluen kanssa.