Ainesosat

4 burgeria
4 Vaasan the BRGR sämpylää
600-800 g rasvaista naudan jauhelihaa, 20 % rasvaa
8 Lidlin Mature -cheddarjuustoviipaletta
8 pekonisiivua
Myrttisen suolakurkkuja
punasipulia
hunajaa
suolaa ja pippuria
1 dl majoneesia
1 rkl sitruunamehua
1 tl Texas Pete -kastiketta
3 valkosipulinkynttä
1 rkl ketsuppia
1 rkl Dijon-sinappia

Ohje:

Leikkaa punasipuli puolirenkaiksi, kuullota pannulla ja mausta suolalla, pippurilla ja hunajalla.

Viipaloi suolakurkku valmiiksi.

Tee twistattu maustekastike: sekoita majoneesiin pilkottu/murskattu valkosipuli, tilkka sitruunan mehua, Texas Pete -kastiketta, Dijon-sinappia ja loraus ketsuppia. Oman maun mukaan suolaa ja pippuria.

Paahda sämpylät ja pidä lämpimänä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla ja muotoile pihveiksi. Paista pihvit mediumiksi (n. 2 min/puoli). Käännettäessä lisää paistetun puolen päälle cheddarviipaleet.

Paista samaan aikaan pekonisiivut (2 kpl/burgeri).

Kasaa burgerit: laita kastiketta molemmille sämpylänpuolille, nosta pihvit sämpylöiden päälle, lisää suolakurkut ja pekonit, ja käännä kansi päälle. Nauti hyvän oluen kanssa.