Ainesosat

1 prk (400/240 g) säilottyjä voipapuja
2 valkosipulinkynttä
1 pieni luomu sitruuna
3 rkl oliiviöljyä
20 lehteä salviaa
4 rkl rapeaa valkosipuli-chiliöljyä (crispy chili)

Ohje:

  1. Huuhtele ja valuta pavut. Kuori ja hienonna valkosipuli. Raasta sitruunan kuori ja purista mehu.
    Paista salvian lehdet rapeiksi öljyssä pannulla. Anna öljyn jäähtyä.
  2. Soseuta pavut, valkosipuli, sitruunan kuori, 1 rkl sitruunamehua ja puolet salvian lehdistä sekä
    pannulle jäänyt öljy sauvasekoittimella.
  3. Laita valkopaputahna kulhoon ja lisää päälle rapea valkosipuli-chiliööljyä ja viimeistele
    paistetuilla salvian lehdillä. Dippaa näkkärillä.