Ainesosat
1 prk (400/240 g) | säilottyjä voipapuja |
2 | valkosipulinkynttä |
1 | pieni luomu sitruuna |
3 rkl | oliiviöljyä |
20 | lehteä salviaa |
4 rkl | rapeaa valkosipuli-chiliöljyä (crispy chili) |
Ohje:
- Huuhtele ja valuta pavut. Kuori ja hienonna valkosipuli. Raasta sitruunan kuori ja purista mehu.
Paista salvian lehdet rapeiksi öljyssä pannulla. Anna öljyn jäähtyä. - Soseuta pavut, valkosipuli, sitruunan kuori, 1 rkl sitruunamehua ja puolet salvian lehdistä sekä
pannulle jäänyt öljy sauvasekoittimella. - Laita valkopaputahna kulhoon ja lisää päälle rapea valkosipuli-chiliööljyä ja viimeistele
paistetuilla salvian lehdillä. Dippaa näkkärillä.