Ainesosat
8 viipaletta | Vaasan Isopaahto Kauraa |
200g | Vihreää pestoa |
1 puntti | Basilikaa |
1 puntti | Persiljaa |
400g | Tuorejuustoa |
1 rkl | Piparjuuritahnaa |
4 | Parsaa |
1 rkl | Omenaviinietikkaa |
Mustapippuria ja suolaa | |
Koristeeksi | Krassia, punamangoldia ja keto-orvokkeja |
Ohje:
Laita pesto, basilika ja persilja tehosekoittimeen ja aja sileäksi. Sekoita kulhossa tuorejuusto ja piparjuuritahna, mausta mustapippurilla. Höylää juustohöylällä parsat pitkittäin ohuiksi viipaleiksi, pirskottele päälle omenaviinietikkaa ja ripaus suolaa.
Kokoa kakku:
1. Leipäviipale – piparjuurituorejuustoa – 2. leipäviipale – pestoa – 3. leipäviipale – tuorejuustoa – 4. leipäviipale – pestoa – jne..
Nosta leipäpino jääkaappiin noin tunniksi jonka jälkeen leikkaa jokaisesta sivusta kantit pois. Kuorruta kauttaaltaan piparjuurituorejuustolla. Kuivaa parsat talouspaperin päällä ja koristele voileipäkakku omalla tyylillä.