Ainesosat

8 viipaletta Vaasan Isopaahto Kauraa
200g Vihreää pestoa
1 puntti Basilikaa
1 puntti Persiljaa
400g Tuorejuustoa
1 rkl Piparjuuritahnaa
4 Parsaa
1 rkl Omenaviinietikkaa
Mustapippuria ja suolaa
Koristeeksi Krassia, punamangoldia ja keto-orvokkeja

Ohje:

Laita pesto, basilika ja persilja tehosekoittimeen ja aja sileäksi. Sekoita kulhossa tuorejuusto ja piparjuuritahna, mausta mustapippurilla. Höylää juustohöylällä parsat pitkittäin ohuiksi viipaleiksi, pirskottele päälle omenaviinietikkaa ja ripaus suolaa.

Kokoa kakku:

1. Leipäviipale – piparjuurituorejuustoa – 2. leipäviipale – pestoa – 3. leipäviipale – tuorejuustoa – 4. leipäviipale – pestoa – jne..

Nosta leipäpino jääkaappiin noin tunniksi jonka jälkeen leikkaa jokaisesta sivusta kantit pois. Kuorruta kauttaaltaan piparjuurituorejuustolla. Kuivaa parsat talouspaperin päällä ja koristele voileipäkakku omalla tyylillä.