Viikonlopun brunssi

Herkullinen viikonlopun brunssi tarjoaa sopivasti suolaisia ja makeita makukomboja. Paahtoleivän, tuorejuuston, lohen ja avokadon liitto on täydellinen suolainen brunssiherkku! Ja jos haluat leivästä vielä ruokaisamman, niin taiteile päälle uppomuna tai viipaloi keitettyä kananmunaa. French toastit ovat amerikkalainen vastine köyhille ritareille ja ne tuovat pöytään ihanaa makeutta.

Valmistusaika

Annosmäärä

Herkullinen viikonlopun brunssi tarjoaa sopivasti suolaisia ja makeita makukomboja. Paahtoleivän, tuorejuuston, lohen ja avokadon liitto on täydellinen suolainen brunssiherkku! Ja jos haluat leivästä vielä ruokaisamman, niin taiteile päälle uppomuna tai viipaloi keitettyä kananmunaa. French toastit ovat amerikkalainen vastine köyhille ritareille ja ne tuovat pöytään ihanaa makeutta.

Ainesosat

Lohi-avokadoleipä - 2 annosta

  • 1 viipale Vaasan Isopaahto-paahtoleipää
  • 1 rkl maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 tl hienonnettua ruohosipulia
  • 1 tl raastettua sitruunankuorta
  • 1/2 avokado
  • 2 tl sitruunamehua
  • Suolaa & mustapippuria myllystä
  • 2 pientä viipaletta kylmäsavu - tai graavilohta
  • Syötäviä kukkia, yrttejä

Kardemummainen french toast - 2 annosta

  • 2 viipaletta Vaasan Isopaahto-paahtoleipää
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 2 rkl maitoa
  • 1 muna
  • 1/2 tl kardemummaa
  • 1/2 tl vaniljasokeria
  • 2 rkl sokeria
  • 4 rkl maustamatonta tuorejuustoa
  • Koristeluun: marjoja, syötäviä kukkia
  • Paistamiseen: voita

Mansikkainen french toast - 2 annosta

  • 4 viipaletta Vaasan Isopaahto-paahtoleipää
  • 4 rkl maustamaton tuorejuustoa
  • 8 mansikkaa
  • 1/4 dl vehnäjauhoja
  • 1/2 dl (täys)maitoa
  • 2 munaa
  • 2 tl kanelia
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 3/4 dl sokeria
  • Paistamiseen: voita
Lohi-avokadoleipä
Kardemummainen french toast
Mansikkainen french toast-kerrosleipä