Ainesosat
4 | Vaasan Jyväviipaletta |
12 | ohutta viipaletta kesäkurpitsaa |
1 rkl | oliiviöljyä |
1 rkl | sitruunamehua |
1 rkl | hienonnettua vihreää chiliä |
4 | paksua viipaletta halloumia |
60 g | Crème Bonjour valkosipuli -tuorejuustoa |
ripaus suolaa ja sokeria | |
hienonnettua, tuoretta minttua koristeluun |
Ohje:
Sekoita kulhossa oliiviöljy, sitruunamehu, suola, sokeri ja chili. Kääntele kesäkurpitsaviipaleet marinadin joukkoon marinoitumaan. Paista sillä välin halloumiviipaleisiin kuumalla pannulla nopeasti kaunis paistopinta. Levitä tuorejuusto leiville, nostele päälle marinoidut kesäkurpitsat ja halloumiviipaleet. Viimeistele hienonnetulla mintulla.