Ainesosat
2 kpl | Vaasan Soft Dog -perunahodaria |
1 | punasipuli |
2 rkl | punaviinietikkaa |
2 rkl | sokeria |
öljyä paistamiseen | |
200 g | vegaanista kebabia (esim. Vöner) |
Valkosipulikastike: | |
2 dl | vegaanista turkkilaista jogurttia |
2 | pulleaa valkosipulinkynttä hienonnettuna |
1 rkl | sitruunamehua |
1 tl | tuoretta timjamia |
1/2 tl | kuminaa |
1/2 tl | suolaa |
Ohje:
Kuori ja hienonna punasipuli. Laita sipulisilppu kattilaan, lisää punaviinietikka ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä pari minuuttia. Peitä kattila kelmulla ja anna jäähtyä.
Sekoita kaikki valkosipulikastikkeen ainekset keskenään ja laita jääkaappiin maustumaan.
Lämmitä tilkka öljyä pannulla, paista vegaaninen kebab rapsakaksi.
Täytä hodarisämpylät vegaanisella kebabilla, valkosipulikastikkeella ja haudutetulla punasipulilla.