Ainesosat
1 pussi | Vaasan Ruissipsi Ranchia tai Vaasan Ruissipsi Sourcream & Onionia |
1 prk | crème fraichea tai smetanaa |
vihreää pestoa (resepti alla) | |
1 pkt | paahdettuja pinjansiemeniä |
1 | basilikaruukku |
chilihiutaleita | |
sormisuolaa | |
Ainekset pestoon: | |
1 | basilikaruukku |
2 rkl | pinjansiemeniä |
1 | viipaloitu valkosipulin kynsi |
1 dl | parmesaaniraastetta |
1 dl | oliiviöljyä |
Suolaa ja vastajauhettua mustapippuria |
Ohje:
Tee näin:
Sekoita kaikki vihreän peston ainekset sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Paahda pinjansiemenet pannulla keskilämmöllä.
Asettele Vaasan Ruissipsit (valitsemasi maku) suurelle vadille ja päällystä tässä järjestyksessä:
crème fraiche tai smetana
pesto
paahdetut pinjansiemenet
basilikanlehti
chilihiutaleet
sormisuola
P.S. jos haluat ruokaisemman naposteltavan, lisää pala mozzarellaa tai parmesaania kullekin lastulle creme fraichen tai smetanan päälle.