Ainesosat

1 pussi Vaasan Ruissipsi Ranchia tai Vaasan Ruissipsi Sourcream & Onionia
1 prk crème fraichea tai smetanaa
vihreää pestoa (resepti alla)
1 pkt paahdettuja pinjansiemeniä
1 basilikaruukku
chilihiutaleita
sormisuolaa
Ainekset pestoon:
1 basilikaruukku
2 rkl pinjansiemeniä
1 viipaloitu valkosipulin kynsi
1 dl parmesaaniraastetta
1 dl oliiviöljyä
Suolaa ja vastajauhettua mustapippuria

Ohje:

Tee näin:
Sekoita kaikki vihreän peston ainekset sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Paahda pinjansiemenet pannulla keskilämmöllä.
Asettele Vaasan Ruissipsit (valitsemasi maku) suurelle vadille ja päällystä tässä järjestyksessä:
crème fraiche tai smetana
pesto
paahdetut pinjansiemenet
basilikanlehti
chilihiutaleet
sormisuola

P.S. jos haluat ruokaisemman naposteltavan, lisää pala mozzarellaa tai parmesaania kullekin lastulle creme fraichen tai smetanan päälle.