Ainesosat
4 kpl | Vaasan The BRGR -hampurilaissämpylää |
400 g | lohifileetä |
suolaa | |
mustapippuria | |
150 g | varsiparsakaalia |
öljyä paistamiseen | |
1/2 | kurkkua |
80 g | babypinaattia |
Hernehummusta: | |
200 g | (pakaste) herneitä |
1/2 dl | auringonkukansiemeniä |
1/2 dl | oliiviöljyä |
1 | valkosipulinkynsi hienonnettuna |
3 rkl | basilikaa hienonnettuna |
2 rkl | tahinia |
2 rkl | sitruunan mehu |
1 tl | suolaa |
Ohje:
Valmista hernehummus: sulata pakasteherneet ja paahda auringonkukansiemeniä hetki kuumalla, kuivalla pannulla. Anna jäähtyä. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja hienonna tasaiseksi tahnaksi.
Mausta lohi suolalla ja mustapippurilla, laita uunivuokaan ja kypsennä 180-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
Paista varsiparsakaalit napakan kypsiksi pannulla tilkassa öljyä, noin viisi minuuttia. Mausta suolalla. Leikkaa kurkku leveiksi nauhoiksi juustohöylällä.
Lämmitä hampurilaissämpylät kuivalla pannulla. Levitä hernehummusta pohjille ja kansille. Täytä hampurilaiset varsiparsakaalilla, uunilohella, kurkkunauhoilla ja babypinaatilla.
Vaasan The BRGR Gourmet burgerisämpylä
Muhkea ja kiiltäväpintainen premium brgr-sämpylä, jossa reilusti makua ja aavistuksen verran makeutta. Sämpylät ovat valmistettu Suomessa ja pakkauksessa on 6 isoa sämpylää, joilla kokkaat nälkäisellekin kaveriporukalle.
Tutustu