Ainesosat
4 kpl | Vaasan Soft Bun perunaburgeri sämpylää |
600 g | burgerijauhelihaa |
4 viipaletta | Monterey Jack -juustoa |
4 viipaletta | Cheddarjuustoa |
Aiolia | |
Kevätsipulia | |
Rucolaa |
Ohje:
Leikkaa kevätsipulin varret viipaleiksi.
Muotoile jauheliha pihveiksi ja ripottele pinnalle suolaa ja mustapippuria. Paista pihvit kuumalla pannulla öljyn ja voin seoksessa noin minuutin tai kaksi per puoli. Paina pihvin ensimmäistä puolta paiston aikana voimakkaasti pannua vasten tukevalla lastalla. Näin pihvi palaa kiinni pannuun ja pinnasta tulee rapea. Irrota pihvi pannusta terävällä lastalla ja käännä.
Laita pihveille päällekäin Monterey Jack- ja cheddarviipaleet, nosta pannun päälle kansi ja anna juuston sulaa hieman.
Paahda burgerisämpylät ja kasaa ne: levitä aioli pohjaan ja kanteen, lisää rucolaa, pihvi ja sipuliviipaleet. Laita kansi paikoilleen ja ei muuta kuin ääntä kohden!