Ainesosat

1 pss / 3 kpl Vaasan Sub Sandwich -leipää
2 prk tonnikalaa öljyssä (MSC-sertifioitua)
3 valkosipulinkynttä
1,5 dl majoneesia
1-2 rkl srirachaa
2 isoa tomaattia
6 isoa salaatinlehteä
1-2 punaista chiliä (tai säilöttyjä vihreitä jalapenoviipaleita)

Ohje:

Valuta tonnikalasta öljy pois ja hienonna kalan rakenne haarukalla. Hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita tonnikalan joukkoon yhdessä majoneesin ja srirachan kanssa. Maistele täytettä ja lisää srirachaa sopivan tulisuuden saavuttamiseksi. Avaa sämpylät niin, että saranapuoli pysyy ehjänä ja jaa täyte leipien sisään.

Leikkaa tomaatit viipaleiksi. Huuhtele ja revi salaatti sopiviksi suupaloiksi. Hienonna chili. Jaa kasvikset sämpylöiden sisään.