Ainesosat
1 pss / 3 kpl | Vaasan Sub Sandwich -leipää |
160 g | coleslaw salaattia |
1/2 ruukkua | korianteria |
1/2 ruukkua | minttua |
1 kpl | jalapenoa renkaina |
4 rkl | paahdettua sipulia |
BROILERI: | |
360 g | broilerin luuttomia paistileikeitä (riippuen koosta ja voit myös käyttää rintafileetä) |
1 tl | misoa |
2 kpl | valkosipulinkynttä |
20 g | tuoretta inkivääriä |
1 dl | miriniä |
1 rkl | korealaista ssamjang-tahnaa |
1/2 dl | vähäsuolaista soijakastiketta |
GOCHUJANGMAJONEESI: | |
100 G | majoneesia |
1 rkl | gochujang-tahnaa |
1/2 tl | limenmehu |
COLESLAW: | |
150 g | valkokaalia |
50 g | porkkanaa |
1 kpl | salottisipulia |
1 kpl | valkosipulinkynsi |
2 rkl | gari inkivääriä |
2 rkl | riisiviinietikkaa |
2 rkl | sokeria |
1 rkl | vettä |
1 rkl | mustia seesaminsiemeniä |
Ohje:
Valmista ensin broileri: raasta inkivääri ja valkosipuli isoon kulhoon mirinin ja mison kanssa. Lisää samjang-tahna, soijakastike ja sekoita ainekset. Aseta broilerin paistileikkeet marinadiin maustumaan. Siirrä broilerit jääkaappiin vähintään tunniksi tai mieluiten yön yli. Paista kanat pannussa öljyssä ja kypsennä 160 c asteissa uunissa kypsiksi.
Valmista coleslaw: suikaloi kaali, porkkana ja sipulit. Kiehauta vesi, etikka, sokeri ja kaada lämpimänä suikaloitujen kasvisten päälle. Anna maustua vähintään 1 h. Lisää lopuksi paahdetut seesaminsiemenet ja hienonnettu inkivääri coleslawin joukkoon.
Valmista gochujangmajoneesi sekoittamalla ainekset yhteen.
Paahda sämpylöitä 160c asteissa uunissa 4min. Aseta pohjalle coleslaw, kanat, majoneesi, jalapenot ja ytit.