Ainesosat
2 viipaletta | Pikkupaahto Monivilja viipaletta |
100g | Isoja katkarapuja |
1 | Kurkku |
1 rkl | Majoneesia |
1 rkl | Silputtua kevätsipulia |
1/2 rkl | Silputtua tilliä |
1/2 tl | Raastettua sitruunan kuorta |
1 rkl | Omenaviinietikkaa |
1 | Viiriäisen muna keitettynä (kananmuna käyn myös) |
Suolaa | |
Mustapippuria myllystä |
Ohje:
Sekoita kulhossa katkaravut, majoneesi, kevätsipuli, tilli, sitruunan kuori, rouhaisu mustapippuria ja tarvittaessa ripaus suolaa. Höylää juustohöylällä kurkusta pitkittäin 2-4 ohutta viipaletta ja pirskottele omenaviinietikkaa päälle. Paahda leipäviipaleet pannulla tai leivänpaahtimessa.
Kasaa leipä:
1.Pikkupaahto viipale – 1/2 katkaravuista – 2. Pikkupaahto viipale – loput katkaravuista – koristele kurkkuviiplaiella ja halkaistulla viiriäisen munalla.