Ainesosat
4 kpl | Vaasan the BRGR sämpylää |
4 kpl | Rotukarjan burgerpihviä |
4 kpl | paksua cheddar-juustoviipaletta |
16 kpl | suolakurkkuviipaletta |
1 kpl | keltasipuli viipaloituna |
2 kpl | tuoremakkaraa viipaloituna |
1 rivi | possun ribsejä kypsennettynä mureaksi |
1 dl | tummaa siirappia |
1 dl | Coca-Colaa |
1 dl | HP-kastiketta |
1 rkl | liquid smoke savutiivistettä |
4 kpl | valkosipulin kynsiä hienonnettuna |
2 rkl | tuoreen timjamin lehtiä |
Ohje:
Laita siirappi, Coca-Cola, HP-kastike, savutiiviste, hienonnettu valkosipuli ja timjamin lehdet kattilaan ja keitä keskilämmöllä 10 minuuttia kunnes kastike on kiehunut hieman kasaan. Irrota kypsennetystä possun ribsistä lihat ja laita bbq-kastikkeeseen muhimaan. Paista makkaraviipaleet kypsiksi pannulla. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla ja paista kuumalla pannulla tai grillaa grillissä mediumiksi. Kun olet kääntänyt pihvit, laita paistetun puolen päälle cheddar-juustoviipaleet. Paahda sämpylät uunissa tai pannulla ja kokoa burgerit reseptin aineksista. Syömään!