Ainesosat
Pussillinen | Vaasan Kotiuunin Minicroissantteja |
1 dl per täyte (3 dl) | Juustoraastetta |
½ dl | Sinihomejuustoa |
½ dl | Vuohenjuustoa |
1-2 rkl | Paholaisenhilloa |
½ dl | Oliiveja |
Öljyä |
Ohje:
Sinihomejuusto Croissant
Murenna sinihomejuusto ja sekoita 1 dl:aan juustoraastetta. Lisää tilkka öljyä ja sekoita. Painele seosta kevyesti 12 sulatetun croissantin pintaan ja 10-12 minuuttia 200 °C:ssa.
Vuohenjuusto Croissant
Murenna vuohenjuusto ja sekoita 1 dl:aan juustoraastetta. Lisää joukkoon paholaisenhillo ja sekoita. Painele seosta kevyesti 12 sulatetun croissantin pintaan ja paista 10-12 minuuttia 200 °C:ssa.
Oliivi Croissant
Sekoita oliiviviipaleet 1 dl:aan juustoraastetta. Lisää tilkka öljyä ja sekoita. Painele seosta kevyesti 12 sulatetun croissantin pintaan ja paista 10-12 minuuttia 200 °C:ssa.