Ainesosat
1 | Ruispalat Saaristoa viipale |
1 | kananmuna |
25g | pakastekatkarapuja |
1rkl | ranskankermaa |
1rkl | majoneesia |
1,5 rkl | tuoretta tilliä silputtuna |
0,5 tl | dijoninsinappia |
oman maun mukaan suolaa | |
2-3 rouhausua | mustapippuria myllystä |
pari lehteä jääsalaattia | |
1-2 | siivua sitruunaa |
Ohje:
- Keitä kananmuna kypsäksi eli noin 6-7 minuuttia kiehuvassa vedessä. Jäähdytä, kuori ja leikkaa ohuiksi siivuiksi.
- Sulata katkaravut ja valuta ne.
- Yhdistä valutetut katkaravut, ranskankerma, majoneesi, tillisilppu ja sinappi. Mausta seos suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
- Paahda leivät.
- Asettele leivälle salaatinlehtiä ja lusikoi päälle katkarapuseos.
- Koristele muutamalla kananmunanviipaleella, sitruunalohkoilla ja tillinoksalla.