Ainesosat
1 pkt (375 g) | Vaasan Koulunäkki Klassikko |
1 | kevätsipulinvarsi |
2 rkl | sushi-inkivääriä |
1 tl | mustia seesaminsiemeniä |
¼ | kurkku |
Tonnikalatahna: | |
1 tlk (150/xx g) | tonnikalaa öljyssä |
¾ dl | majoneesia |
1 tl | sitruunamehua |
1 tl | soijakastiketta |
Ohje:
- Valmista tonnikalatahna. Valuta tonnikala siivilässä ja siirrä kulhoon. Lisää majoneesi, sitruunamehu ja soijakastike. Sekoita tasaiseksi tahnaksi.
- Hienonna kevätsipulit ja viipaloi kurkku.
- Levitä näkkileivälle reilusti tonnikalatahnaa. Lisää päälle hieman sushi-inkivääriä, kurkkusiivuja, hienonnettua kevätsipulia ja mustia seesamin siemeniä.