Ainesosat
4 kpl | The Bao höyrysämpylöitä |
160 g | Hälsans Kök fileesuikaleita |
50 g | rypsiöljyä |
50 g | sticky kastiketta |
40 g | pikkelöityä kaalia |
50 g | kesäkurpitsaa siivutettuna |
10 g | chili-valkosipulitahnaa |
12 kpl | chilirengasta |
1/4 kpl | korianteriruukkua hienonnettuna |
50 g | seesaminsiemen majoneesia |
Sticky kastike: | |
90 g | Kikkoman pokekastiketta |
30 g | hoisinkastiketta |
10 g | paahdettuja seesaminsiemeniä |
Seesaminsiemenmajoneesi: | |
270 g | majoneesia |
15 g | seesaminsiemenöljyä |
3 g | sitruunamehua |
1 rkl | seesaminsiemeniä paahdettuna |
mustapippuria myllystä | |
Pikkelöity kaali: | |
100 g | kaalia suikaloituna |
50 g | riisiviinietikkaa |
50 g | sokeria |
50 g | vettä |
Ohje:
Valmista ensin sticky kastike keittämällä ainekset 1/3 osaan ja seesamimajoneesi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
Valmista pikkelöity kaali. Aloita suikaloimalla kaali. Kiehauta sitten sokeri, etikka ja vesi. Kaada se suikaloitujen kaalien päälle.
Lämmitä Baot ohjeiden mukaan. Paista fileesuikaleet öljyssä, ja lisää sticky kastike. Marinoi siivutetut kesäkurpitsat chilivalkosipuli tahnalla. Kasaa sticky fileet Baon pohjalle, sen päälle pikkelöityä kaalia, marinoidut kesäkurpitsat, chilit ja korianterit. Pursota seesaminsiemen majoneesia päälle.