Ainesosat
4 kpl | The BRGR sämpylää |
tai | |
8 kpl | The DOG sämpylää |
4 kpl | broilerin rintafile fileenä burgeriin ja puolitettuina fileinä hodariin |
1 | avokado viipaloituina |
1 prk | hummusta |
kourallinen | silmusalaattia |
4 viipaletta | cheddarjuustoa |
Vihersalaattin ainekset: | |
1 pss | salaattisekoitusta |
8 | kirsikkatomaattia |
1 prk | silmusalaattia |
1 rkl | oliiviöljyä |
1 rkl | omenaviinietiikkaa |
ripaus | suolaa |
ripaus | mustapippuria |
Sekoita ainekset keskenään. | |
1 pss | juuressipsejä |
Maapähkinädipin ainekset: | |
5 rkl | maapähkinävoita |
1 rkl | soijaa |
1 | hienonnettu valkosipulinkynsi |
1 tl | seesamöljyä |
1 prk | kookosmaitoa |
Ohje:
Paista broilerin rintafileet kypsäksi. Paahda sämpylät joko pannulla tai uunissa. Levitä sämpylän kanteen ja pojaan. Kasaa pohjan päälle (BRGR) broilerin file, cheddarjuusto, avocado ja silmusalaatti. Paina kevyesti kansi päälle ja tarjoile lisukkeiden kera. Hodarissa puolita rintafileet ja cheddarjuustoviipaleet, ja kasaa samaan tyyliin.
Maapähkinävoin ohjeet:
Laita kaikkii muut ainekset kulhoon paitsi kookosmaito ja sekoita keskenään tasaiseksi. Kaada kookosmaitoa kokoajan sekoittaen sen verran, että koostumuksesta tulee notkea.