Ainesosat
4 kpl | Vaasan Soft Dog -sämpylää |
4 kpl | Chorizo tuoremakkara |
Manchego juustoraastetta | |
Kaprismajoneesi | |
2 rkl | kapriksia |
1rkl | hakattua timjamia (tuoretta) |
2 dl | majoneesia |
Marinoitua punasipulia | |
1 | punasipuli |
1 rkl | omenaviinietikkaa |
1 tl | sokeria |
ripaus | suolaa |
Ohje:
Sekoita Kaprismajoneesi-ainekset keskenään kulhossa.
Leikkaa punasipuli ohuiksi suikaleiksi. Sekoita muiden ainesten kanssa kulhossa ja anna merinoitua jääkaapissa vähintään 1/2 tuntia.
Kasaamisohje:
Levitä kaprismajoneesi sämpylän molemmille sisäpuolille ja aseta keskelle nakki tai makkara. Laita päälle Manchego juustoraastetta ja marinoidut punasipulit ja nauti!