Ainesosat
2 viipaletta | Pikkupaahto Graham -leipää |
2 rkl | Maustamatonta tuorejuustoa |
150g | Kylmäsavulohta siivuina |
1 | Avokado viipaloituna |
100g | Silmusalaattia |
1/2 | Punasipuli viipaloituna |
1 rkl | Omenaviinietikkaa |
1 tl | mustia- ja vaaleita seesaminsiemeniä |
Mustapippuria ja suolaa |
Ohje:
Sekoita kulhossa punasipuli, omenaviinietikka ja ripaus suolaa. Anna marinoitua n. 1/2 tuntia. Paahda leipäviipaleet pannulla tai leivänpaahtimessa.
Kokoa leipä:
1.Pikkupaahto viipale – 1 rkl tuorejuustoa – 1/2 lohiviipaleesta – 1/2 viipaloitu avocado – punasipulit – 1/2 silmusalaatista – 2. Pikkupaahto viipale – 1 rkl tuorejuustoa – loput lohiviipaleista – 1/2 avocado – loput silmusalaatista – ripottele päälle seesaminsiemenet ja ripaus sormisuolaa.