Ainesosat

4 kpl Vaasan Soft Bun -hampurilaissämpylää
nokare voita
makeaa sipulia renkaina
salaatinlehtiä
Burgeripihvit:
400 g naudan jauhelihaa
suolaa
mustapippuria
8 siivua Monterey Jack -juustoa
Burger Juice:
50 g voita sulatettuna
1 rkl HP-kastiketta
2 tl kalakastiketta
1/4 tl liquid smokea
Lyömätön burgerikastike:
1 dl kermaviiliä
1 dl maitorahkaa
1 rkl kurkkusalaattia
2 tl dijon-sinappia
1 tl valkoviinietikkaa
1 tl suolaa
1/2 tl savupaprikajauhetta
mustapippuria

Ohje:

Valmista ensin lyömätön burgerikastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.

Yhdistä burger juicen ainekset. Sekoita kastike jauhelihan joukkoon käsin puristellen ja muotoile pihvimassasta kahdeksan pyörykkää. Varaa paistamista varten pannun kokoinen pala leivinpaperia ja pannuun mahtuva kattila.

Laita pyörykkä kuumalle pannulle, peitä se leivinpaperilla ja paina kattilanpohjalla litteäksi 10 sekunnin ajan. Käännä pihvi ja paista toiselta puolelta. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita cheddarsiivu pihvin päälle. Paista samalla tavalla loputkin pihvit.

Paista sämpylöiden sisäpintoja hetki pannulla voinokareessa. Voitele pohjat ja kannet lyömättömällä burgerikastikkeella.

Kokoa burgerit: laita sämpylöiden väliin sipulirenkaita, salaatinlehtiä ja kaksi pihviä juustoineen. Tarjoile välittömästi.


Vaasan Street Food SOFT BUN perunaburgeri

Vaasan Soft Bun perunaburgeri on aito ilmava ja pehmeä perunasämpylä, joka on leivottu perinteisen amerikkalaisen perunasämpyläreseptin mukaan.
Tutustu