Ainesosat
4 annosta | |
8 | esim. Vaasan Rievänen –leipää tai VAASAN Kauratyynyä |
Jauhelihakastike: | |
1 | pieni sipuli |
1 rkl | voita |
400 g | jauhelihaa |
1 | punainen tai vihreä paprika |
1 prk | tomaattimurskaa |
2 rkl | hyvää ketsuppia |
2 rkl | ruokosokeria |
2 rkl | Worcestershire kastiketta |
1 rkl | punaviinietikkaa |
1-1 ½ tl | chilijauhetta |
1 tl | suolaa |
½ tl | rouhittua mustapippuria |
Ohje:
- Kuori ja silppua sipuli ja kuullota silppu pannulla voissa läpikuultavaksi. Lisää jauheliha ja paista se kauniin värisiksi.
- Lisää pieneksi kuutioiksi pilkottu paprika, jonka sisältä olet poistanut siemenet, tomaattimurska, ketsuppi ja loput ainekset.
- Sekoita hyvin ja anna kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia. Lisää tarvittaessa tilkka vettä
- Paahda leipä ja täytä se jauhelihatäytteellä. Tarjoa heti.