Ainesosat
1 prk | Abba Silliherkku Rapumarinoitu Silliä |
4 kpl | Vaasan Ruispala Tummaa Herkkua |
200 g | katkarapuja |
1 kpl | kananmuna keitettynä |
2 tl | Dijon sinappia |
50 g | ranskankermaa vatkattuna |
50 g | ruohosipulituorejuustoa |
4 lehteä | jääsalaattia |
6 cm pala | kurkkua ohuina suikaleina |
1 nippu | kevätsipulia ohuina viipaleina |
½ kpl | sitruuna viipaleina |
viimeistelyyn mustapippuria |
Ohje:
Kuutioi keitetty kananmuna. Sekoita yhteen silli liemineen, valutetut katkaravut, munakuutiot, Dijon sinappi ja vatkattu ranskankerma. Voitele ruisleipä ruohosipulituorejuustolla ja aseta päälle salaatinlehti. Lusikoi salaatin päälle silli-rapumassaa. Koristele kurkkusuikaleilla, kevätsipulilla ja sitruunaviipaleilla. Viimeistele leipä rouhitulla mustapippurilla.