Ainesosat

1 prk Abba Silliherkku Rapumarinoitu Silliä
4 kpl Vaasan Ruispala Tummaa Herkkua
200 g katkarapuja
1 kpl kananmuna keitettynä
2 tl Dijon sinappia
50 g ranskankermaa vatkattuna
50 g ruohosipulituorejuustoa
4 lehteä jääsalaattia
6 cm pala kurkkua ohuina suikaleina
1 nippu kevätsipulia ohuina viipaleina
½ kpl sitruuna viipaleina
viimeistelyyn mustapippuria

Ohje:

Kuutioi keitetty kananmuna. Sekoita yhteen silli liemineen, valutetut katkaravut, munakuutiot, Dijon sinappi ja vatkattu ranskankerma. Voitele ruisleipä ruohosipulituorejuustolla ja aseta päälle salaatinlehti. Lusikoi salaatin päälle silli-rapumassaa. Koristele kurkkusuikaleilla, kevätsipulilla ja sitruunaviipaleilla. Viimeistele leipä rouhitulla mustapippurilla.