Ainesosat
1 viipale | Vaasan Taika Vaaleaa täysjyvää |
2 rkl | Crème Bonjour Cuisine Tilli & Sitruuna |
50 g | lämminsavulohta |
1 rkl | huoneenlämpöistä voita |
2 | maukasta juustoviipaletta, esim. Gruyèrea |
1 | paistettu kananmuna |
muutama | oksa tilliä |
Ohje:
Paista kananmuna haluamasi kypsyyteen. Laita hetkeksi sivuun. Revi savulohi pieniksi paloiksi. Sekoita palat tuorejuuston kanssa. Voitele leipä voilla molemmilta puolilta. Paista leipään pannulla vaaleanruskea väri. Käännä ympäri ja laita päälle juustoviipaleet. Jatka paistamista vielä noin minuutti. Nosta lämpimälle leivälle lohitahnaa ja paistettu muna. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.