Ainesosat

4 kpl Vaasan the BRGR sämpylöitä
400 g porsaan ulkofileetä
½ kpl tuoretta ananasta
½ puntti tuoretta korianteria
1 kpl tuoretta habanero-chiliä
1 kpl limen mehu
1 kpl salaattisipuli hienoksi hienonnettuna
1 dl rypsiöljyä
1 rkl jauhettua juustokuminaa
½ rkl chilijauhetta
½ rkl paprikajauhetta
½ tl valkosipulijauhetta
½ tl kuivattua oreganoa
suolaa ja pippuria maun mukaan

Ohje:

Leikkaa possun ulkofile neljäksi pihviksi. Tee kulhossa marinadi öljystä ja kuivamausteista ja marinoi pihvejä marinadissa vähintään 15 minuuttia. Säästä osa marinadista myöhempää käyttöä varten. Leikkaa ananaksesta kuoret ja keskiosa pois. Grillaa tai paahda kuumalla pannulla ananasta 10 minuuttia tai kunnes se on saanut jo reilusti tummaa väriä. Paahda pannulla tai grillissä habanero-chiliä kunnes se on pinnaltaan mustunut. Leikkaa ananas pieniksi kuutioiksi kulhoon ja lisää joukkoon hienonnettu korianteri ja limen mehu. Hienonna habanero veitsellä ja lisää sitä ananas-salsan joukkoon makusi mukaan. Paista possun pihvit kuumassa pannussa tai grillaa grillissä kypsiksi. Nosta pihvit kypsentämisen jälkeen leikkuulaudalle tai kulhoon vetäytymään. Paahda sämpylät pannulla tai uunissa. Leikkaa possunpihvit ohuiksi viipaleiksi ja kaada joukkoon loput marinadit. Kokoa burgeri.