Ainesosat
1 kpl | |
1 | Vaasan hampurilaissämpylä |
voita tai öljyä paistamiseen | |
½ dl | pieniä kantarelleja |
suolaa ja mustapippuria | |
1 | tofu-punajuuripihvi tai muu kasvispihvi |
2 rkl | majoneesia |
pari | salaatinlehteä |
1 | ohut viipale fetajuustoa |
tuoretta tilliä hienonnettuna |
Ohje:
Paahda hampurilaissämpylän puolikkaat parilapannulla.
Kuumenna paistinpannulla nokare voita tai tilkka öljyä ja paista kantarelleja muutama minuutti. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja siirrä sivuun.
Lämmitä kasvispihvi pannulla paistaen. Jos käytät tofu-punajuuripihviä, kannattaa se halkaista.
Voitele hampurilaissämpylän pohja ja kansi majoneesilla. Täytä hampurilainen salaatilla, kasvispihvillä, fetajuustolla ja paistetuilla kantarelleilla.
Ripottele kantarellien päälle reilusti tilliä ja paina kansi päälle.