Ainesosat
1 pss | Vaasan Ruissipsejä |
6 kpl | jalopenoviipaletta |
3 rkl | GoGreen Luomumaissi |
200 g | ranskankermaa |
½ tl | suolaa |
½ | limen mehu |
200 g | chorizoa viipaloituna 2mm viipaleiksi |
tuoretta kirveliä koristeeksi |
Ohje:
Laita jalapenot ja maissi yleiskoneen vihannesleikkurikulhoon ja hienonna tasaiseksi. Voit hienontaa myös veitsellä. Vatkaa ranskankerma
vaahdoksi ja sekoita joukkoon jalapenomaissisekoitus. Mausta suolalla ja limemehulla. Anna maustua jääkaapissa.
Levitä chorizot kylmälle pannulle ja lämmitä pannu keskilämmölle. Käännä chorizot, kun niistä alkaa sulaa pannulle rasvaa. Paista vielä
noin minuutti.
Kokoa Ruissipsien päälle tahnaa sekä neljään osaan leikattu chorizoviipale. Koristele tuoreella kirvelillä.
Vinkki: Jos kermaa jää, tee siitä kuumalla lusikalla munanmuotoisia palloja juuressosekeiton keskelle, saat lisää makuja ja näköä.