Ainesosat
2 | Vaasan Lapin Rieska ruista |
1 pussi | Vaasan Ruisnachoja |
Caeserdippi | |
1 | valkosipulinkynsi |
2 | sardelli- tai anjovisfileetä |
1 dl | täysmajoneesia |
1 tl | (dijonin)sinappia |
½ tl | rouhittua mustapippuria |
Yrtti-limettidippi | |
3 rkl | hienonnettuja yrttejä, esim. ruohosipulia |
1 rkl | limetti- tai sitruunamehua |
½ tl | suolaa |
1/3 tl | rouhittua valkopippuria myllystä |
1 dl | täysmajoneesia |
Ohje:
Rieskatikut
Leikkaa rieska viipaleiksi. Voitele kevyesti öljyllä. Paista grillissä tai paistinpannulla molemmilta puolilta.
Caesardippi
Hienonna valkosipuli mahdollisimman pieneksi silpuksi. Hienonna sardellifileet. Yhdistä ne majoneesin ja sinapin kanssa. Mausta pippurilla.
Yrtti-limettidippi
Yhdistä kaikki aineet keskenään. Anna makujen tasaantua vähintään 15 min ennen tarjoilua.
Dippaa rieskatikkuja ja RuisNachoja kastikkeisiin ja nauti!