Ainesosat
4 kpl | Vaasan Hampurilaissämpylöitä |
4 kpl | hirven tai muusta riistalihasta tehtyjä hampurilaispihvejä |
80 g | raastettua Västerbotten-juustoa |
40 g | ranskankermaa |
suolaa | |
pippuria | |
80 g | puolukkamajoneesia (70 % majoneesia ja 30 % puolukkasurvosta) |
40 g | suikaloitua salaattia esim. Romaine |
80 g | rapeaksi paistettua jauhelihaa tai savustettua suolalihaa tai riistaa |
Ohje:
Sekoita raastettu Västerbotten-juusto ja ranskankerma. Mausta suolalla ja pippurilla. Tee puolukkamajoneesi. Laita molemmat seokset kylmään. Paista tai grillaa riistapihvit. Paista jauheliha rapeaksi. Grillaa tai paahda hampurilaissämpylät. Rakenna hampurilaiset mielesi mukaan.