Ainesosat

1 pss Vaasan Soft Dog-hodarisämpylöitä
1/2 pieni salottisipuli
1 rkl sitruunamehua
1 rkl raastettua sitruunankuorta
1 maustekurkku
1/2 pieni lehtisellerinvarsi
400 g (käsin kuorittuja) katkarapuja
2 dl majoneesia
1 dl hienonnettua tilliä
sormisuolaa
mustapippuria rouheena
Lisäksi:
yrttejä tai versoja
sitruunalohkoja

Ohje:

Kuori sipuli ja pilko mahdollisimman pieniksi paloiksi. Lisää joukkoon sitruunamehu, suola ja pippuri. Pese ja raasta sitruunankuori.

Kuutioi maustekurkku ja lehtiselleri, ja yhdistä ne katkarapujen, majoneesin ja raastetun sitruunankuoren kanssa. Säästä muutama nätti rapu koristeeksi. Kääntele joukkoon marinoidut sipulit ja tillisilppu.

Lämmitä hodarisämpylät ja täytä ne raputahnalla. Viimeistele lopuilla ravuilla ja yrteillä. Tarjoa heti sitruunalohkojen kanssa.