Ainesosat
1 pss | Vaasan Soft Dog-hodarisämpylöitä |
1/2 | pieni salottisipuli |
1 rkl | sitruunamehua |
1 rkl | raastettua sitruunankuorta |
1 | maustekurkku |
1/2 | pieni lehtisellerinvarsi |
400 g | (käsin kuorittuja) katkarapuja |
2 dl | majoneesia |
1 dl | hienonnettua tilliä |
sormisuolaa | |
mustapippuria rouheena | |
Lisäksi: | |
yrttejä tai versoja | |
sitruunalohkoja |
Ohje:
Kuori sipuli ja pilko mahdollisimman pieniksi paloiksi. Lisää joukkoon sitruunamehu, suola ja pippuri. Pese ja raasta sitruunankuori.
Kuutioi maustekurkku ja lehtiselleri, ja yhdistä ne katkarapujen, majoneesin ja raastetun sitruunankuoren kanssa. Säästä muutama nätti rapu koristeeksi. Kääntele joukkoon marinoidut sipulit ja tillisilppu.
Lämmitä hodarisämpylät ja täytä ne raputahnalla. Viimeistele lopuilla ravuilla ja yrteillä. Tarjoa heti sitruunalohkojen kanssa.