Ainesosat
Vaasan Kotiuunin Rukiinen Cocktailpiirakoita | |
Kuorittuja ravunpyrstöjä | |
Omenaa kuutioituna | |
Ruohosipulia hienonnettuna | |
Majoneesia | |
Ranskankermaa | |
Suolaa ja mustapippuria | |
Avokadoa | |
Ruohosipulia | |
Kirjolohenmätiä |
Sekoita keskenään majoneesi ja ranskankerma. Lisää joukkoon ravunpyrstöt, kuutioitu omena ja ruohosipuli. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Paista Vaasan Kotiuunin Rukiiset Cocktailpiirakat ohjeen mukaan ja jäähdytä hetki. Tarjoa piirakat rapuskagenin kera. Viimeistele makusi mukaan avokadolla, hienonnetulla ruohosipulilla tai mädillä.
Vaasan Kotiuunin Rukiinen Cocktailpiirakoita | |
Kuorittuja ravunpyrstöjä | |
Omenaa kuutioituna | |
Ruohosipulia hienonnettuna | |
Majoneesia | |
Ranskankermaa | |
Suolaa ja mustapippuria | |
Avokadoa | |
Ruohosipulia | |
Kirjolohenmätiä |