Ainesosat
1 pss | Vaasan Ruissipsi Sourcream & Onionia |
2 rkl | voita |
2 | keltaista sipulia |
1 | valkosipulinkynsi viipaloituna |
2 dl | kermaviiliä |
1 dl | majoneesia |
1 tl | worchesterkastiketta |
suolaa ja mustapippuria | |
ruohosipulia koristeeksi |
Ohje:
Sulata voi isossa pannussa. leikkaa sipulit ensin puoliksi, sitten viipaleiksi. Paista keskilämmöllä noin 5 minuuttia. Sekoita usein, etteivät sipulit pala. Laske lämpöä ja lisää valkosipulit. jatka paistamista noin 20 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää välillä tilkka vettä, jos pannu tuntuu kovin kuivalta. Anna sipuleiden jäähtyä pannussa kokonaan. Sekoita kulhossa kermaviili ja majoneesi. Mausta suolalla, pippurilla ja worchesterkastikkeella. Sekoita sipulit kermaviiliseokseen. Anna dipin maustua jääkaapissa muutama tunti. Tarkasta maut ennen tarjoamista ja koristele ruohosipulilla.