Ainesosat
4 viipaletta | Vaasan Isopaahto Grahamia |
4 kpl | broilerin fileeleikkeleitä tai minuuttipihvejä |
4 rkl | Crème Bonjour tuorejuustoa makusi mukaan (esim. Aurinkokuivattu tomaatti) |
2 rkl | oliiviöljyä |
suolaa, mustapippuria myllystä | |
Salaatti: | |
8 dl | sekasalaattia, esim. rucolaa, punasalaattia ja romainea |
250 g | kirsikkatomaatteja |
2 | keitettyä kananmunaa |
2 dl | parmesaania viipaleina |
4 viipaletta | pekonia |
Kastike: | |
4 rkl | oliiviöljyä |
1 rkl | punaviinietikkaa |
1 tl | juoksevaa hunajaa |
1 tl | Dijon-sinappia |
suolaa ja mustapippuria |
Ohje:
1.Tee ensin broilerinfileet. Kuivaa ne talouspaperilla. Rouhi päälle hieman suolaa ja pippuria. Laita jokaiselle fileelle nokare tuorejuustoa. Rullaa fileet ja kiinnitä cocktailtikulla. Paista rintafileisiin kaunis väri pannulla öljyssä. Nosta fileet uunivuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia tai kunnes liha on kypsä. Anna jäähtyä hieman ja leikkaa viipaleiksi.
2.Tee kastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään.
3.Pese ja kuivaa salaatit. Laita kulhoon ja sekoita joukkoon kastike. Nosta tarjoilulautasille. Nosta päälle puolitetut kirsikkatomaatit, lohkotut kananmunat ja parmesaanilastut.
4.Paista pekonit ja leipäpalat rapeiksi pannulla. Nosta ne salaatille broilerin kanssa.