Ainesosat
4 hodaria | |
4 | Vaasan Street Food SOFT DOG perunahodaria |
4 | Tammisen Bratwursti-raakamakkaraa |
1 dl | majoneesia |
2 rkl | piimää |
2 rkl | ruohosipulia hienonnettuna |
2 rkl | persiljaa hienonnettuna |
2 rkl | tilliä hienonnettuna |
1 tl | sipulijauhetta |
1/2 | hopeasipulia, kuutioituna pieniksi kuutioiksi |
2 dl | nachoja, murskattuina |
2 tl | Tabascoa |
suolaa ja pippuria |
Ohje:
Sekoita majoneesi, piimä, hienonnetut yrtit ja sipulijauhe keskenään ja anna maustua vähintään puoli tuntia.
Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
Murskaa nachot kulhossa käsin tai vaikkapa kaulimella pieniksi muruiksi.
Grillaa braatvursti kypsäksi ja lämmitä sämpylät joko grillissä tai uunissa. Laita lämpimään hodarisämpylään ensin grillattu makkara ja sen jälkeen päälle runsaasti ranch-kastiketta. Ripottele päälle hienonnettua sipulia sekä reilusti murskattuja nachoja. Tiputa päälle muutamat tipat Tabascoa ja ei kun herkuttelemaan!