Ainesosat
4 kpl | Vaasan hampurilaissämpylöitä |
4 kpl | punajuuria |
1 rkl | öljyä |
2 tl | hunajaa |
1/4 tl | suolaa |
1/4 tl | mustapippuria |
200g | vuohenjuustoa |
100g | salaattia |
Kastike | |
100 g | ranskankermaa |
2 tl | tuoretta piparjuurta |
1/4 tl | suolaa |
Ohje:
Kuori punajuuret ja leikkaa noin 1 cm paksuisiksi viipaleiksi. Paista viipaleita pannulla tilkassa öljyä miedolla lämmöllä noin 15 minuutin ajan. Ota pannu pois levyltä ja mausta hunajalla, suolalla ja mustapippurilla. Valmista kastike raastamalla piparjuurta ranskankerman joukkoon ja mausta suolalla. Paista vuohenjuusto viipaleita 30 sekuntia per puoli. Lämmitä myös hampurilaissämpylät paistinpannulla.
Kokoa hampurilaiset laittamalla ensin kastiketta pohjan päälle, sitten punajuuriviipaleita ja lopuksi vuohenjuusto. Lisää väliin myös hieman salattia.
Nauti!
Kokeile myös Perinneruokaa Prkl -blogi Mikan mustamakkara Mini Hot Dogia