Ainesosat
400 g | kypsää possun kassleria |
2 kpl | porkkanoita |
1 kpl | retikka |
1 kpl | romainesalaatti |
4 kpl | Vaasan Täysjyväkauraviipaleita |
0,5 dl | rapeaa sipulia |
1 pnt | tuoretta korianteria |
Pikkeliliemi: | |
1 dl | riisiviinietikkaa |
1,3 dl | sokeria |
2,75 dl | vettä |
Majoneesi: | |
4 dl | majoneesia |
7 rkl | srirachaa |
2 kpl | valkosipulinkynsiä |
3 rkl | limenmehua |
suolaa |
Ohje:
Pikkeliliemi: yhdistä etikka, sokeri ja vesi kattilassa ja kiehauta. Anna liemen jäähtyä.
Leikkaa porkkana ja retikka ohuiksi tikuiksi ja lisää ne jäähtyneeseen liemeen. Anna maustua n.2 tuntia jääkaapissa.
Yhdistä majoneesin raaka-aineet keskenään kulhossa ja anna senkin maustua noin tunnin ajan jääkaapissa.
Leikkaa leipä pitkittäin puoliksi ja levitä majoneesia molemmilla pinnoille.
Revi romaine paloiksi lehdiksi ja peitä niillä majoneesi leivän pohjalla. Levitä kypsää porsaan lihaa salaatin päälle. Lisää tämän jälkeen päälle pikkelöityjä porkkana- ja retikkasuikaleita.
Viipaloi kurkku ja asettele viipaleet kasvisten päälle. Viimeistele tuoreella korianterilla ja rapealla sipulilla.