Ainesosat
4:lle hengelle | |
4 | The Wrap rullaleipää |
voita tai öljyä | |
250 g | poronkäristyslihaa |
1 dl | vettä |
mustapippuria | |
valkosipulia | |
2 dl | pakastekarpaloita |
Ranskankermakastike: | |
1 prk | ranskankermaa |
ripaus suolaa ja mustapippuria | |
2 rkl | hienonnettua ruohosipulia |
Lisäksi: | salaattia tai rucolaa |
Ohje:
Kuumenna voi tai öljy ja lisää jäinen käristysliha pataan. Anna hautua kannen alla välillä käännellen, kunnes neste on haihtunut. Mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla ja ruskista lihaa hetki. Lisää vesi ja hauduta kypsäksi. Sekoita lopuksi joukkoon pakastekarpalot ja anna niiden kuumentua. Sekoita ranskankerman joukkoon suola, mustapippuri ja ruohosipuli. Lusikoi poronkäristystä Wrapille, lisää lusikallinen ranskankermakastiketta ja muutama rucolan tai salaatinlehti. Kääri fajitasten tapaan rullaksi ja nauti.