Ainesosat
8 palaa | Vaasan Pieni Pyöreä Seesamia tai muita Pyöreitä |
punaista pestokastiketta | |
2 palloa | mozzarellaa |
tuoretta rucolaa | |
Punainen pesto: | |
100 g | aurinkokuivattuja tomaatteja |
3 rkl | parmesaaniraastetta |
1 rkl | tomaattipyreetä |
1 kl | pinjansiemeniä |
1 | valkosipulin kynsi |
4 rkl | tuoretta basilikaa |
oliiviöljyä |
Ohje:
Valmista pestokastike. Mittaa kaikki aineet tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi. Lisää tarvittaessa aurinkokuivattujen tomaattien säilöntäöljyä, jotta saat kastikkeesta notkean.
Levitä näkkileiville pestokastiketta ja asettele päälle mozzarellaviipaleita. Paista pizzoja 225 asteisessa uunissa 10 minuuttia ja asettele päälle reilusti tuoretta rucolaa. Tarjoile.